Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний навіть не здогадувався, що Мороз перевів йому гроші

П'ятниця, 8 червня 2007, 16:13

Депутат 5 скликання від "Нашої України" Роман Безсмертний обіцяє в понеділок повернути на рахунок Верховної Ради 20 тисяч гривень "депутатських", нарахованих на його рахунок.

Про це у п’ятницю повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Сьогодні я перевірив рахунок, на який, зазвичай, перераховується депутатська зарплата. Хочу повідомити, що на моєму рахунку зарплати немає", - сказав Безсмертний.

"Втім, дійсно, на нього перераховано 20 тисяч гривень за квітень-травень. Це кошти, які не є зарплатою, але виділяються на виконання депутатських повноважень, так звані "депутатські", - додав він.

За словами Безсмертного, ці кошти були перераховані на його рахунок, незважаючи на те, що 18 квітня він написав заяву про складання депутатських повноважень.

"У квітні-травні я не користувався банківською карткою, на яку, зазвичай перераховують зарплату народного депутата. Тому навіть не міг собі уявити, що депутатам, які склали повноваження, ВР перераховувала кошти", - зазначив "нашоукраїнець".

Безсмертний повідомив, що він у п’ятницю вже поінформував головного бухгалтера парламенту, що в понеділок ці гроші будуть повернуті на рахунок Верховної Ради.

Він також закликав своїх колег перевірити свої банківські рахунки, щоб уникнути "шантажу з боку нелегітимної Верховної Ради та її нелегітимного спікера".

Як відомо, раніше спікер Верховної Ради Олександр Мороз повідомив, що Безсмертний отримав депутатські кошти у бухгалтерії парламенту у сумі 20 тисяч гривень.

Безсмертний є головою Центвиконкому партії "Наша Україна" і заступником голови секретаріату президента Віктора Ющенка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...