Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко похвалилася кольором шкіри і обіцяє бліц-криг

Середа, 1 серпня 2007, 17:18

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко після реєстрації списку своєї політичної сили планує розпочати передвиборчі тури регіонами України.

"Одразу після з'їзду (5 серпня), як тільки ЦВК нас зареєструє, я одразу виїжджаю в регіони", - сказала Тимошенко на прес-конференції у середу.

За її словами, виборча кампанія блоку буде "короткою і переможною" і в основному базуватиметься на донесенні до виборців позиції БЮТ щодо подальшого розвитку України.

Лідер БЮТ також додала, що для реалізації програми "прориву" БЮТ необхідно власними силами отримати 226 місць у парламенті, щоб "не довелося шукати компроміси по її втіленню".

"Це не значить, що ми не об'єднаємося з демократичними силами. Ми об'єднаємося, але задамо зовсім іншу динаміку (відносин)", - пояснила вона.

Відповідаючи на питання, що буде з програмою, якщо БЮТ опиниться в опозиції, Тимошенко сказала, що усі пункти проекту будуть розроблені у вигляді законопроектів, які БЮТ подасть на розгляд парламенту.

Водночас Тимошенко не впевнена, що ця програма буде підтримана більшістю.

На питання, чи відпочивала вона влітку, лідер БЮТ сказала, що про літній відпочинок депутатів слід судити "не за словами, а за кольором шкіри".

"Мій колір шкіри говорить про те, що я не відпочивала, і, думаю, що під час передвиборчої кампанії жоден нормальний політик не відпочиває", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування