Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Невідомі почистили штаби БЮТ і "Нашої України", залишивши їх без чайника і флешки

Понеділок, 6 серпня 2007, 15:01

БЮТ та "Народний союз "Наша Україна" заявляють про пограбування 4 серпня їхніх офісів у райцентрі Малин у Житомирській області.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на прес-служби обласних організацій "Нашої України" і БЮТ.

За їх інформацією, обидва штаби розміщувались в орендованих приміщеннях в одному будинку в центрі Малина, недалеко від райдержадміністрації.

Прес-служба "Нашої України" зазначає, що зламані двері офісу виявив співробітник районного штабу в суботу 4 серпня близько 15.00.

"Двері офісу були зламані, мабуть, ломом, в офісі "Нашої України" сейфи були перекинуті й зламані, з одного сейфа викрадено гроші в розмірі 1,5 тисяч гривень, у числі яких 1000 гривень - особисті кошти одного зі співробітників штабу", - йдеться у повідомленні.

"Оргтехніка й документи не постраждали, в офісі зломщики залишили безлад, але документів не взяли", - уточнили в Малинському районному штабі "Нашої України".

Водночас представник Малинського штабу БЮТ повідомив, що невідомі зламали двері офісу БЮТ і шукали гроші, але грошей в офісі не було.

"Забрали тільки електричний чайник і флешку", - уточнив співробітник штабу.

Прес-служба УМВС у Житомирській області підтвердила факт проникнення в офіси штабів. За інформацією прес-служби міліції, зараз установлюється сума збитків.

За результатами перевірки буде вирішуватися питання про порушення кримінальної справи.

Представник прес-служби також уточнив, що, крім проникнення в партійні офіси, невідомі обікрали також бухгалтерію приватного підприємства "Малинська меблева фабрика", що розташована в одній адмінбудівлі з партійними штабами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування