Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман ще раз відпіарилась на постраждалих журналістах

Понеділок, 6 серпня 2007, 19:30

Член Партії регіонів Ганна Герман закликає колег із БЮТ та "Нашої України – Народної самооборони" взяти з неї приклад і виділити кошти з власних заощаджень для допомоги колегам із газети "Без цензури".

"Я сама колись жила з журналістської праці і знаю, як важко газетярам, яка це небезпечна і трудомістка професія", - цитує слова Герман прес-служба Партії регіонів.

"Мені соромно за Романа Безсмертного, який є небідною людиною і який змушує голодувати журналістські родини", - додала член ПР.

Герман заявила, що "оскільки часу на відпустку все одно нема", то вона вирішила перерахувати свої відпускні для журналістів газети "Без цензури".

Цей крок вона пояснює тим, що "хоч це і газета, яка працювала на інтереси помаранчевих, однаково проблеми журналістів цієї газети для мене близькі та зрозумілі".

"Я закликаю усіх моїх колег з БЮТ та "НУ-НС" теж виділити кошти з власних заощаджень для допомоги колегам з газети "Без цензури", - зазначила Герман.

Як відомо, минулого року Герман обіцяла, що складе із себе депутатські повноваження, якщо її однопартієць Олег Калашніков, що був причетний до інциденту зі знімальною групою СТБ, не вибачиться перед журналістами.

У той самий день Калашніков приніс свої вибачення, однак постраждалі журналісти заявили, що не вважають слова депутата вибаченнями. Втім Герман залишилася депутатом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування