Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів поки не збирається звільняти Ющенка

Середа, 5 вересня 2007, 15:16

Керівник штабу Партії регіонів Борис Колесников упевнений, що перед тим, як говорити про процедуру імпічменту президента, потрібно запитати про це народ.

Про це Колесников заявив на прес-конференції в середу, коментуючи ініціативу Олександра Мороза уже восени розглянути питання імпічменту президентові.

"Питання імпічменту – це питання вивчення цієї проблеми в суспільстві, що повинно базуватися на найглибшій соціології і після цього має ухвалюватися рішення", - сказав він.

У той же час, відповідаючи на питання про голосування у вівторок по депутатській недоторканності, Колесников заявив, що вони відреагували на думку суспільства.

"У нас є багато актуальних питань і самі псевдодемократичні сили змусили нас взяти участь у сесії, щоб раз і назавжди покласти край цим міфам по депутатській недоторканності і пільгам", - заявив він.

"Це питання, які викликані інтересом у суспільстві, і суспільство протестує проти депутатської недоторканності і пільг. Ми прийшли, ці питання законодавчо оформлені – недоторканність знята, пільги скасовані", - запевнив Колесников.

Як відомо, у проголосованих змінах у закон про вибори не виключена стаття про депутатську недоторканність. А зміни в Конституцію можна вносити тільки після розгляду закону Конституційним судом і голосування в 300 голосів у Верховній Раді на наступній сесії після прийняття закону.

Щоб прийнятий у вівторок закон про скасування пільг набув чинності, необхідно, щоб його підписав президент, який не визнає легітимність засідання цього парламенту після своїх указів про його розпуск.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування