Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин зустрівся вже з усіма, але відхрещується від "кулуарних переговорів"

Середа, 3 жовтня 2007, 19:30

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин називає пропозиції президента Віктора Ющенка з формування коаліції партіями, що мають шанс пройти до парламенту за підсумками виборів, спробою забезпечити компроміс між політичними силами.

"Пропозиції, висловлені сьогодні президентом у його заяві, ми розглядаємо, як цивілізований підхід до спроб забезпечити компроміс і взаєморозуміння між українськими політичними силами", - сказав він в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" у середу.

"Це саме те, на чому неодноразово акцентувала увагу наша політична сила, оскільки сьогодні визначальним фактором небезпеки для держави є відсутність консолідації суспільства", - додав він.

Литвин підкреслив, що його політична сила не буде брати участь у "кулуарних домовленостях, заснованих на розподілі посад".

"Наша участь у консультаціях базується на основі положень передвиборної програми блоку, а саме на розв'язанні проблем заробітної плати, пенсій, а також недопущенні розкрадання землі", - зазначив він, додавши, що на даний час Україні необхідний відкритий загальнонаціональний діалог, в основі якого повинні лежати потреби людини і країни.

Лідер блоку повідомив, що вже провів перші зустрічі з керівниками практично всіх політичних сил, що мають шанси увійти до Верховної Ради 6-го скликання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування