Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз визнав свою поразку і виступає за прем'єрство Тимошенко

Четвер, 4 жовтня 2007, 11:03

Голова Верховної Ради п'ятого скликання, лідер Соцпартії Олександр Мороз виступає за прем'єрство лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в його статті, що розміщена в газеті "Голос України" від 4 жовтня, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Аналізуючи попередні результати виборів до Верховної Ради, Мороз констатує, що суспільство, як і людина, вчиться на власному досвіді.

"Його (досвід) необхідно якомога раніше одержати. Тому хотілося б, щоб уряд Тимошенко було створено і щоб він пропрацював хоча б два роки", - пише Мороз.

На його думку, саме протягом цього терміну уряд зможе продемонструвати результати своєї роботи.

"Рік, коли у невдачах будуть звинувачувати попередній уряд. Рік - коли звинувачувати буде нікого", - йдеться у статті.

Мороз вважає, що саме за цей час Тимошенко вдасться або не вдасться продемонструвати суть "Українського прориву" (передвиборна програма БЮТ).

Підводячи підсумки виборів на підставі попередніх результатів голосування, Мороз пише, що вибори Верховної Ради - 2007 стали поразкою для його політичної сили.

"Кажу так, не маючи остаточних результатів, зокрема, щодо Соціалістичної партії. Одне зрозуміло: проходить або не проходить вона 3% бар'єр, для неї це поразка", - вважає він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування