Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко отримає фінанси, економіку та енергетику?

Четвер, 4 жовтня 2007, 16:01

Один з лідерів НУНС Юрій Луценко припускає, що фінансовий, економічний та енергетичні блоки в майбутньому уряді належатимуть БЮТ.

Про це Луценко сказав в четвер на прес-конференції.

"Як сьогодні я відчуваю, фінанси, енергетичний, економічні блоки уряду, очевидно, будуть знаходитись в паритетному розподілі Блоку Юлії Тимошенко", - сказав він.

"Але це не остаточне рішення, це тільки моє припущення. Очевидно, що кадри будуть останньою темою, про яку ми будемо говорити з завтрашнього дня", - додав він.

Луценко також зазначив, що НУНС підтримає кандидатуру Тимошенко на посаду прем'єра.

Луценко також повідомив, що вже з п’ятниці НУНС та БЮТ розпочнуть переговори щодо угоди про створення парламентської більшості.

"Але нам вистачить набагато менше, бо вже з завтрашнього дня ми сподіваємось приступити до підготовки угоди про формування парламентської більшості. Базою її стане угода про співпрацю між БЮТ і НУНС", - заявив він.

"З завтрашнього дня ми спочатку на рівні керівників делегацій, а потім і експертів допрацюємо і впевнений, що до дати офіційного оголошення результатів виборів (15 жовтня), ми вже будемо мати конкретний документ і підпишемо його вже в перший день після оголошення результатів виборів", - повідомив Луценко.

Коментуючи заяву президента, яку він оголосив в середу, Луценко зазначив, що розглядає її "як заклик знайти порозуміння з майбутньою парламентською опозицією".

"Це нормальне явище. Саме до цього закликає президент. Це для голови держави прийнятна заява", - додав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування