Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЦВК сподіваються видати 100% результат по виборах до вечора

П'ятниця, 5 жовтня 2007, 14:01

Член ЦВК Олександр Чупахін прогнозує оприлюднення Центвиборчкомом попередніх результатів голосування на виборах Верховної Ради вже в п'ятницю.

Про це він сказав у п'ятницю, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Це можливо, сьогодні він буде", – сказав Чупахін, відповідаючи на питання про можливість неоприлюднення попередніх результатів голосування в п'ятницю.

Чупахін, що є куратором територіального виборчого округу №1 (Крим), прогнозує, що окружком цього округу складе протокол за результатами голосування до кінця дня.

"Окружна виборча комісія сьогодні з ранку продовжила роботу з повторного підрахунку голосів, сьогодні ця комісія планує скласти протокол про результати голосування в територіальному виборчому окрузі. Я сподіваюся, так і буде", – сказав він.

Член ЦВК також повідомив, що результати голосування на 3 дільницях цього округу розглядаються зараз у судовому порядку за позовами БЮТ. Він додав, що БЮТ просить суд визнати недійсними результати голосування на цих дільницях.

Чупахін висловив сподівання, що 6 жовтня цей окружком зможе представити ЦВК оригінал протоколу за результатами голосування в окрузі.

Як відомо, 5 дільничних виборчкомів територіального виборчого округу №1 (Крим) ще не подали до ЦВК попередні дані з голосування на виборах Верховної Ради. На 2 з цих дільниць ведеться повторне перерахування бюлетенів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування