Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київ просять розібратися ще й із Севастопольською землею

Субота, 3 листопада 2007, 16:35

Депутати Севастопольської міськради вимагають створити державну комісію з розслідування земельних правопорушень у місті.

Про це журналістам заявила депутат Севастопольської міськради Олена Василенко в суботу.

"Сьогодні в місті відбувається захоплення земель, де відсутнє впорядкування кордонів, де не підготовлені документи відповідним чином", - відзначила вона.

За її словами, така ситуація склалася навколо ЗАТ ім. Софії Перовської, ТОВ "Агрофірма "Золота балка", радгоспу-заводу "Качинський".

"Скрізь намагаються прихопити досить велику кількість землі, що була в колишньому землекористуванні державних підприємств, при цьому в кілька разів перевищуючу квадратуру тих ділянок, які належали раніше державним підприємствам. І на такі рейдерські захоплення існують замовники", - відзначила депутат.

У результаті, на думку Василенко, "севастопольці лишаються без відводів землі, величезні ліси першої категорії йдуть у користування фірмам, які займаються виноградарством".

При цьому на депутатів, які намагаються навести порядок у вирішенні земельних питань, чиниться, як вважає Василенко, тиск із боку влади міста.

"На рівні міста ситуація не вирішена й без підключення правоохоронних органів Києва її вирішити не вдасться. Для доказів порушень будуть представлені всі відповідні документи", - підкреслила Василенко.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування