Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков вважає, що для прем'єрства Тимошенко недостатньо самогубців

Понеділок, 5 листопада 2007, 11:47

Один з лідерів Партії регіонів Борис Колесніков підтримує слова іншого регіонала Юрія Мірошниченка щодо необхідності підписання документу на зразок Універсалу національної єдності.

"Нам потрібен документ, який носив би об'єднувальний характер", - сказав він в інтерв'ю газеті "День".

"Він повинен носити певну історичну цінність, він має бути стратегією, якій ми повинні беззаперечно слідувати, а не порожнім набором тез. Якщо цей документ буде мати таку корисну складову, тоді його, безперечно, потрібно підписувати", - пояснив регіонал.

На думку Колеснікова, у документі має бути прописана "ідея, яка об'єднує суспільство і приводить суспільство до успіху".

"А що приводить суспільство до успіху? По-перше, верховенство права. По-друге, економічне зростання. На сьогодні для нас найважливішим є економічне зростання, а воно неможливе без верховенства права", - додав він.

На питання, який із 12 так званих пакетних законів "НУ-НС" і БЮТ готова підтримувати Партія регіонів, Колесніков відповів: "Це питання ще обговорюватиметься, в тому числі, безперечно, і з нашими колегами з інших фракцій".

Щодо закону про імперативний мандат, то член Партії регіонів вважає таку норму недемократичною: "Ми не голосуватимемо за цей закон, і я гадаю, що він не пройде голосування".

На питання, чи буде прийнято державний бюджет на 2008 рік вчасно, Колесніков сказав: "Знаєте, в Україні, щоб давати такі оцінки, потрібно бути астрологом".

Щодо того, чи стане лідер БЮТ Юлія Тимошенко прем'єр-міністром, представник Партії регіонів сказав, що не бачить "політичних самогубців, які поділять її передвиборні обіцянки".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування