Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шахрая з Еліта-центр намагаються витягти зі Швейцарії

Четвер, 8 листопада 2007, 11:38

Міністерство внутрішніх справ України і Генеральна прокуратура направили у Швейцарію документи, що стосуються екстрадиції Олександра Волконського, обвинувачуваного в організації шахрайства на ринку нерухомості в Києві (фірма "Еліта-Центр").

Про це в інтерв'ю журналістам у четвер повідомив виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ України Михайло Корнієнко перед початком засідання Кабінету міністрів.

Він нагадав, що Волконський затриманий у Швейцарії.

"Ми (МВС) і Генеральна прокуратура України направили у Швейцарію документи, що стосуються його (Волконського) екстрадиції", - сказав він.

У той же час, Корнієнко відзначив, що на даний момент не підтверджено факт того, що Волконський нібито просить політичного притулку у Швейцарії.

Як повідомлялося, 1 листопада у Швейцарії був затриманий Волконський (нинішнє ім'я Шахов Олександр, 1971 р.р., уродженець Кемерово, Росія), обвинувачуваний в організації шахрайства на ринку нерухомості в Києві ("Еліта-Центр").

На початку 2006 року в Києві була розкрита велика афера на ринку нерухомості.

Близько 1,5 тис. громадян стали жертвами групи компаній "Еліта-Центр", представники якої брали в них гроші як оплату нібито споруджуваного житла. Загальна сума, яку одержали шахраї від довірливих громадян, оцінюється приблизно в 400 млн. грн.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування