Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи кличуть ГПУ та СБУ подивитись на Ющенка без "фігового листка"

П'ятниця, 9 листопада 2007, 13:26

Компартія вимагає від Генпрокуратури та СБУ порушити справу за фактом використання "помаранчевими" керівниками своїх посад для пропаганди етнонаціоналістичної ідеології та утвердження в Україні націонал-фашистської диктатури.

При цьому комуністи називають "режим, який уособлює президент Віктор Ющенко, злочинним".

Компартія заявляє про "зухвалу наругу з боку глави держави – президента Ющенка – та балогівських опричників над Конституцією і законами України, над правами і свободами наших громадян".

Про це свідчать "аналіз діяльності секретаріату президента, "помаранчевого" керівництва державних адміністрацій, аналіз президентських указів та розпоряджень за останній рік".

Тому КПУ вимагає від Генпрокуратури та СБУ порушити кримінальну справу по факту використання президентом, чиновниками секретаріату президента, "помаранчевими" керівниками держадміністрацій всіх рівнів своїх посад.

Зокрема, "для пропаганди етнонаціоналістичної ідеології, зміни у неконституційний спосіб державного ладу та утвердження в Україні націонал-фашистської диктатури".

"Останні події в Грузії зірвали з "кольорових" режимів фіговий демократичний листок, та оголили їхню диктаторську сутність", - заявляють у Компартії.

Комуністи закликають "всіх, хто дійсно любить рідну Україну, кому не байдужа доля рідної землі, сказати "ні" націоналістичній тиранії, сказати "ні" президенту – диктатору Ющенку та його націоналістично-"помаранчевому" оточенню, сказати "ні" посаді президента".

"Так" парламентській республіці, "так" народовладдю", - додає Компартія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування