Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова сподівається, що спікера не доведеться чекати до старості

Вівторок, 4 грудня 2007, 15:09

Член фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова вважає, що депутати у вівторок все-таки проведуть голосування по кандидатурі голови Верховної Ради.

Про це вона сказала відповідаючи на питання журналістів, "чи буде у вівторок голосування, чи ми всі посивіємо від старості".

"Від старості не посивіємо, і дочекаємося сьогодні результатів голосування по спікеру", - заявила Богатирьова.

Вона додала, що думка Партії регіонів щодо підтримки кандидатури Арсенія Яценюка на посаду спікера не змінилася і регіонали не будуть його підтримувати, надаючи таким чином коаліції можливість бути самодостатньою у такому голосуванні.

На питання, чому члени Партії регіонів і вона особисто у 2004 році так само пакетним голосуванням призначали спікером Володимира Литвина, Богатирьова уникнула відповіді, сказавши: "Все тече, все змінюється".

Також, за її словами, регіонали не обговорювали між собою кандидатури на посаду першого віце-спікера, оскільки воліють почекати, чи буде обрано спікера.

"Саме голосування по голові Верховної Ради дасть відповідь, чи буде спікер. Якщо його не буде, то це значить, що немає сьогодні такої кількості голосів у оголошеної коаліції, яка б могла забезпечити хоча б нестійку більшість", - сказала Богатирьова.

Крім того, вона заперечила інформацію про зустріч представників Партії регіонів з членами фракції Компартії у перерві між засіданнями.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування