Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" будуть "захищати у звичний спосіб", доки Мартинюк не сяде з Яценюком

П'ятниця, 7 грудня 2007, 09:56

Регіонал Нестор Шуфрич заявляє, що Партія регіонів продовжуватиме блокувати трибуну доти, доки коаліція не погодиться підтримати кандидатуру Мартинюка на посаду першого віце-спікера.

Про це він сказав у коментарі журналістам у п’ятницю вранці.

Шуфрич нагадав, що Партія регіонів запропонувала ухвалити пакетним голосуванням кандидатури члена КПУ Мартинюка і представника Миколи Томенка на заступників голови Верховної Ради, однак ця пропозиція не була підтримана силами коаліції.

"Ми запропонували узгоджену кандидатуру Адама Мартинюка, фракція "Наша Україна – Народна Самооборона" категорично виступила проти", - сказав він.

"Ми вважаємо це втручанням у відносини між опозиційними фракціями, і заявили, що поки не буде узгоджено саме нашу кандидатуру, ми будемо захищати права наших партнерів у звичний парламентський спосіб", - заявив "регіонал".

На запитання, як фракція НУ-НС пояснює свою відмову голосувати за Мартинюка, він відповів, що "вони самі цього не знають, просто не хочуть і все, просто не подобається їм Адам Іванович".

"Вони стільки років з ним працювали а тепер – чому вони його не підтримують – ми не розуміємо", - зазначив Шуфрич.

Він також висловив свою власну думку з цього приводу, що "у такий спосіб вони намагаються розколоти єдність опозиційних фракцій".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування