Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко наполягає, що його труїли

П'ятниця, 7 грудня 2007, 12:32

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко має намір оскаржити відмову Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу за його заявою про можливе отруєння.

Про це повідомив адвокат Цушка Андрій Федур, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Є один варіант – тільки оскаржувати. Тому будемо оскаржувати, коли ми одержимо всі документи від Генпрокуратури", – сказав він.

При цьому Федур пояснив, що, згідно із законом, стороні відведено 7 днів для оскарження рішення, але це можна зробити тільки після одержання документів з Генпрокуратури.

"15 листопада я направив у Генпрокуратуру запит надати копію постанови про відмову в порушенні кримінальної справи і матеріали досудової перевірки, на підставі якої прокуратура прийшла до висновку, що там немає злочину, однак відповіді немає і дотепер, хоча усі відповідні терміни минули", – сказав Федур.

Як повідомлялося, Цушко заявив, що був отруєний теофіліном, і матеріали, що підтверджують його отруєння, він одержав 21 вересня. Він висловив припущення, що його отруїли організатори захоплення Генеральної прокуратури 27 травня.

27 вересня генпрокурор Олександр Медведько одержав від Цушка заяву про замах на нього як державного діяча.

9 листопада в прес-службі Генпрокуратури повідомили, що відомство відмовило в порушенні кримінальної справи за заявою Цушка щодо його отруєння через відсутність події злочину.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування