Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко згадав Абдулова теплим словом

Субота, 5 січня 2008, 10:09

Президент Віктор Ющенко висловив співчуття у зв'язку зі смертю видатного російського актора Олександра Абдулова.

"Сумуємо разом з Вами. Поділяємо гіркий біль передчасної втрати великого артиста і людини", - йдеться у телеграмі-співчутті Ющенка до рідних, близьких та колег видатного актора, повідомляє прес-служба президента.

"Кіно і театр пов'язують тісними узами Олександра Абдулова з Україною. Кожна зустріч із самобутнім і великим талантом були святом для шанувальників його творчості", - підкреслив Ющенко.

"Світла пам'ять про великого актора Росії назавжди залишається в наших серцях", - зазначається у співчутті президента.

Громадська панахида й прощання з Абдуловим відбудуться в суботу зранку в театрі Ленком, де він служив. У цей же день актор буде похований на Ваганьківському цвинтарі, повідомляє РИА Новости.

Абдулов потрапив у лікарню в серпні 2007 року. Під час зйомок у Балаклаві, під Севастополем, у нього раптово загострилася виразка шлунку. Актор був негайно прооперований. Через кілька днів його перевезли в Москву, а потім він відправився в Ізраїль на консультацію. Там йому був поставлений діагноз "рак легенів".

У четвер о 7.20 актор помер у Центрі серцево-судинної хірургії імені Бакулева.

Абдулову було 54 роки - він народився 29 травня 1953 року. Популярний актор багато й успішно працював у кінематографі. Він знімався в таких картинах, як "Звичайне чудо", "Той самий Мюнхгаузен", "Будинок, що побудував Свіфт", "Убити дракона", "Карнавал", "Геній".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування