Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк покаже Ющенку своїх розбишак

П'ятниця, 1 лютого 2008, 13:31

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк ініціюватиме у понеділок, 4 лютого, зустріч керівників депутатських фракцій з президентом України Віктором Ющенком.

Таке рішення прийнято за підсумками переговорів Голови Верховної Ради України з керівниками фракцій у п`ятницю, 1 лютого.

Як повідомляє прес-служба Верховної Ради причиною цього буде запланований виступ глави держави у парламенті зі щорічним посланням щодо внутрішнього та зовнішнього становища України.

У ході переговорів було обговорено проект порядку денного останнього засідання першої сесії Верховної Ради шостого скликання і попередній проект другої сесії, який включає в себе 397 законопроектів.

Голова Верховної Ради закликав усі політичні сили до нормалізації роботи парламенту. Яценюк, зокрема, запропонував ухвалити внесений ним компромісний проект постанови про деякі питання прийняття рішень щодо вступу України до НАТО, що, на його думку, дозволить розблокувати роботу парламенту.

Цим документом передбачено, що прийняття рішень щодо вступу України до НАТО можливе лише за наслідками всеукраїнського референдуму, який може проводитися після виконання Україною всіх необхідних для цього процедур у відносинах з Альянсом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування