Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Середа може стати чорною для Довгого і Черновецького

Понеділок, 4 лютого 2008, 15:57

Питання реєстрації нових депутатів БЮТ у Київраді замість тих, чиї повноваження були достроково припинені з’їздом Блоку у зв’язку із переходом до інших фракцій, Київська міська територіальна виборча комісія розгляне в середу, 6 лютого.

Про це повідомила у понеділок УНІАН голова КМТВК Галина Білик.

Коментуючи рішення Апеляційного адміністративного суду Києва від 1 лютого, яким визнано законними рішення Блоку Юлії Тимошенко щодо виключення депутатів місцевих рад зі своїх лав, Білик сказала: "У середу в нас відбудеться засідання комісії. Там буде розглядатись це питання".

Вона повідомила, що зазначене рішення суду вже надійшло до КМТВК, його бачив юрист, але комісія з цим документом поки не ознайомилась.

На запитання, чи означає винесення на розгляд комісії питання щодо нових депутатів Київради те, що вони будуть вже в середу зареєстровані, Білик відповіла: "Щоб не було упередженості, скажу, що питання є в порядку денному, а чи будуть зареєстровані депутати, то таке рішення має прийняти комісія на своєму засіданні".

На запитання, чи встигає столичний тервиборчком по термінах, які визначені у рішенні Апеляційного суду, голова комісії сказала: "Якщо не встигнемо ми, то встигне ЦВК". За її поясненням, реєстрацію наступних у списку депутатів міської ради має право провести і Центральна виборча комісія.

У свою чергу секретар Постійної комісії Київради з питань правопорядку, регламенту та депутатської етики Юрій Дмитрук (фракція БЮТ) висловив агентству УНІАН надію, що питання реєстрації нових депутатів від БЮТ буде вирішено у найближчу середу на засіданні КМТВК.

Як відомо, 1 лютого Апеляційний адміністративний суд Києва визнав законними рішення Блоку Юлії Тимошенко щодо виключення депутатів місцевих рад зі своїх лав та скасував будь-які заборони для тервиборчкомів і партій вчиняти дії щодо реєстрації нових депутатів місцевих рад.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування