Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецькому проведуть ще одну експертизу

Вівторок, 5 лютого 2008, 18:13

У рамках поновленої кримінальної справи щодо ДТП за участю чинного міського голови Києва Леоніда Черновецького, в якому загинула людина, буде призначено додаткову експертизу.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у Кіровограді, де він перебуває з робочою поїздкою, повідомляє УНІАН.

"Ми проведемо повторну експертизу. Якщо підтвердиться факт, що людина була збита в спину, то, звичайно, це зовсім по іншому повернеться для людини, яка сиділа за кермом", - сказав Луценко.

При цьому він наголосив, що особисто не цікавиться розслідуванням даної справи, однак висловив упевненість, що експерти виконають свою роботу як слід.

Як повідомлялося, 25 січня ц.р. слідчі МВС відновили розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом ДТП за участю Черновецького, розглянувши запит народного депутата Кирила Куликова (фракція НУ-НС) щодо підстав закриття у грудні 2004 року кримінальної справи.

Вона була порушена у листопаді 2003 року слідчим управлінням ГУ МВС України в м.Києві за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля "Мерседес-Бенц G 500", за кермом якого перебував Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування