Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хоче щось якісно змінити з Путіним, США і Саакашвілі

Четвер, 7 лютого 2008, 18:53

Президент Віктор Ющенко заявляє про те, що прийшов час для нової якості відносин України з Російською Федерацією.

Про це він заявив у четвер ввечері в Києві в ході зустрічі з керівниками дипломатичних представництв і міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

"Прийшов час для нової якості відносин з Російською Федерацією. Керівництво обох держав твердо налаштовано на розвиток справжнього і надійного стратегічного партнерства", - підкреслив президент.

Ющенко відзначив, що найближчим часом поїде в Москву.

"Я буду радий уже найближчим часом відвідати Росію, щоб обговорити найбільш важливі завдання наших відносин. Упевнений, що ми досягнемо продуктивних результатів", - сказав президент.

Він також відзначив, що Україна налаштована "на поглиблення і практичне зміцнення стратегічного партнерства зі Сполученими Штатами Америки".

"Принципово важливими завданнями держава вважає зміцнення заходів довіри і співробітництва в регіоні, реалізацію спільних проектів співробітництва від Балтії до Чорного моря за участю усіх без винятку зацікавлених сторін", - відзначив президент.

Президент також заявив, що Україна зацікавлена у впровадженні зон вільної торгівлі на принципах СОТ з провідними партнерами країни - США, Російською Федерацією і країнами ГУАМ.

"Як реальну спільну вигоду держава розглядає справу впровадження зон вільної торгівлі на принципах СОТ з іншими провідними торговельними партнерами нашої країни - США, Російською Федерацією і країнами ГУАМ", - заявив Ющенко.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування