Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко відповіла на "поштових голубів" Ющенка із ввічливості й хоче крапку

П'ятниця, 7 березня 2008, 15:46

В межах спільної команди – як демократичної коаліції, так і трикутника президент-прем’єр-спікер – існує достатньо дієвих механізмів для узгодження позицій, інакших ніж публічне листування чи регулярні критичні щодо уряду брифінги.

Про це заявив радник прем’єр-міністра Олег Медведєв, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Відтак, прем’єр-міністр України не є ані прибічником, ані тим більше ініціатором спілкування через відкриті листи", - сказав він.

"З іншого боку, етика ділового спілкування вимагає щонайменше на знак ввічливості відповідати на кореспонденцію, яка вже надійшла – будь-то листи, телеграми, e-mail чи хоч би й поштові голуби", - додав Медведєв.

"Саме з цих міркувань в якості реакції на з десяток публічних поштово-телеграфних звернень, які надійшли на її адресу, керівник уряду і написала листа до глави держави", - запевнив він.

Медведєв вважає, що було б значно краще, якби всі сторони чинили так, як президент запропонував з Душанбе – спілкуватися не через пошту, не для піару, а шляхом діалогу на регулярних зустрічах.

Саме за таку "стилістику стосунків", за його словами, виступає і прем’єр.

"Думаю, що на прикладі останніх днів в цьому переконалися всі учасники процесу, і на цьому варто було б поставити крапку", - зазначив радник Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування