Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича лякають холодною війною, тероризмом і катастрофами XXVI століття

Вівторок, 1 квітня 2008, 10:51

Партія регіонів заявляє, що можливе приєднання України до плану дій щодо членства в НАТО може привести до нової холодної війни.

Про це заявив представник партії Олександр Єфремов у вівторок із трибуни Верховної ради.

"Якщо на бухарестському саміті буде розпочата спроба ухвалення рішення, що може змінити характер російсько-українських відносин на конфронтаційні, це обов'язково призведе до виникнення небезпечного джерела нестабільності на континенті", - заявив Єфремов.

"ЄС має підготуватися до появи ще одного потенційного регіонального конфлікту. Цей конфлікт буде не локальним, а може простягнутися по всьому периметру україно-російського кордону", - підкреслив він.

"Ми звертаємося до глав держав – членів північноатлантичного союзу. У Європі і за океаном повинні знати, що на сьогодні Україна не готова до приєднання до ПДЧ", - сказав він.

"Приєднання усупереч волі українського народу буде означати початок нової холодної війни між сходом і заходом, що несе міжнародний тероризм і техногенні катастрофи й інші виклики XXVI століття, прийдуть взаємна недовіра і ворожість", - заявив Єфремов.

Водночас лідер НУ-НС В’ячеслав Кириленко заявив про "цілковиту підтримку зусиль президента, коаліції та уряду, спрямованих на приєднання України до ПДЧ".

Він також назвав "спекуляції опозиції щодо зовнішньополітичних цілей України" "антидержавною діяльністю, спрямованою на послаблення позицій України на міжнародній арені".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування