Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко віддасть свої реліквії в музей

Субота, 5 квітня 2008, 13:28

Президент Віктор Ющенко має намір подарувати музейному комплексові "Мистецький арсенал" щось гідне з власної колекції.

"У мене з'явилася мрія частину речей, які у мене є і які відносяться до гетьманських часів, і мають безпосереднє відношення до гетьманів, передати", - сказав Ющенко журналістам у суботу після участі в толоці.

Він також вважає, що подібні музеї необхідно робити в кожній області. "У кожній області нам потрібно зробити свої музеї. Так само як і в кожному районі свої музеї. Нам є, що демонструвати як народне надбання", - сказав президент.

Ющенко повідомив, що перший прийом у частково реконструйованому музейному комплексі відбудеться через 1,5 місяці й збере близько 4 тис. людей.

Як передає "Інтерфакс-Україна", обійшовши територію комплексу й особисто проконтролювавши просування робіт, президент прийнявся за розчищення одного з пагорбів від чагарнику і коренів дерев.

Для участі у весняній толоці також прийшли міністр внутрішніх справ Юрій Луценко і міністр оборони Юрій Єхануров, а також більше 300 студентів з різних ВУЗів та представники громадських організацій. Активно брала участь у толоці й баба Параска.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування