Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ (о) взяла в похід на Київ Медведчука. УНП запаслась академіком

Середа, 9 квітня 2008, 15:56

Київська міська організація Соціал-демократичної партії (об'єднаної) на конференції 8 квітня затвердила список кандидатів на виборах до Київради.

Рішенням конференції список кандидатів у депутати Київради очолив голова СДПУ(о) Юрій Загородній, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу партії.

У першу п'ятірку також увійшли: брат колишнього лідера СДПУ (о) Віктора Медведчука Сергій, перший заступник керівника СДПУ (о) Ігор Шурма, заступник керівника СДПУ (о) Олексій Мустафін і колишній народний депутат Володимир Воюш.

Делегати конференції погодилися з рішенням політбюро партії про підтримку кандидатури секретаря Соціалістичної партії, голови Українського Союзу ветеранів Афганістану Сергія Червонописького.

Крім того, затверджено виборчу програма за назвою: "СДПУ(о) за соціальну безпеку киян".

* * *

Кандидатом на посаду Київського міського голови від партії УНП стала директор Інституту мистецтвознавства, етнографії і фольклору, академік Ганна Скрипник.

За це одноголосно проголосували делегати конференції Київської міської організації Всеукраїнської народної партії 8 квітня в Києві.

Делегати також затвердили список кандидатів від партії на дострокові вибори до Київради, у котрий увійшли 86 представників партії і який очолила Скрипник.

Крім того, у першу п'ятірку ввійшли голова Київської міської організації УНП Сергій Блощаневич, перший заступник голови столичної організації партії Володимир Шовкошитний, член правління ЗАТ "Оболонь" Анатолій Голоско і член парії Сергій Притула.

Делегати конференції також прийняли заяву про підтримку курсу України на євроінтеграцію, у тому числі на приєднання України до НАТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування