Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко придумав, чим усіх "консолідувати", і закликав до оптимізму

Середа, 7 травня 2008, 21:27

Президент Віктор Ющенко сподівається, що футбол консолідує націю.

Про це він заявив перед початком фінального матчу Кубку України "Динамо (Київ) - "Шахтар" (Донецьк) у Харкові в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я, користуючись можливістю побути на фіналі Кубку України з футболу у Харкові, хочу сказати, що для України, як і будь-якої іншої країни світу, футбол це не тільки спорт. Хотілося б, щоб через футбол можна було бачити консолідацію, взаєморозуміння, радіти щоденним речам", - сказав президент.

Крім того, Ющенко заявив, що процес України до проведення фінальної частини чемпіонату з футболу Євро-2012 йде "нормально".

"Відверто вам скажу, мені не подобається той скептицизм, який є досить традиційним для української нації з будь-якого питання. Ми завжди невдахи, нам важко підніматися, я хочу сказати інше: йде нормальний процес підготовки до Євро-2012. Якщо хтось робив кращу підготовку – покажіть перстом, хто це робив", - заявив він.

За словами президента, йде "нормальний розвиток спортивної інфраструктури".

"Давайте не будемо забувати, що вперше в історії європейського футболу фінал чемпіонату Європи готується в Східній Європі, на території колишнього СРСР... Я б просив, щоб ми всі були консолідовані: це виклик для нації, виклик для органів місцевого самоврядування", - сказав Ющенко.

Він також висловив упевненість, що "це колосальна робота", зокрема, місцевих органів влади, а місцеві ЗМІ повинні "абсолютно актуально відслідковувати ці питання і доносити правдиву інформацію і жити з оптимізмом".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування