Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко і Янукович понесуть свої вінки з розривом у півгодини

Четвер, 8 травня 2008, 12:04

У п’ятницю, 9 травня, президент Віктор Ющенко, візьме участь в урочистих заходах, присвячених 63-й річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Як повідомляє прес-служба президента. о 9.30 Ющенко візьме участь в урочистій церемонії покладання вінків до Вічного вогню на могилі Невідомого солдата у Парку Вічної Слави.

Потім президент візьме участь в урочистій ході учасників Великої Вітчизняної війни вулицею Хрещатик до Європейської площі.

О 10.30 Ющенко візьме участь в урочистостях біля Меморіального комплексу "Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років" та виступить перед ветеранами.

У свою чергу лідер Партії регіонів Віктор Янукович 9 травня о 10.00 візьме участь у церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата у Парку Слави.

У церемонії також візьмуть участь кандидат в мери Києва від Партії регіонів Василь Горбаль, депутати Дмитро Табачник, Інна Богословська, повідомляє прес-служба Київської міської організації Партії Регіонів.

Орієнтовно о 11.00 на Співочому полі урочистості продовжаться святковим концертом для ветеранів Великої Вітчизняної війни.

В рамках святкового концерту заплановані виступи Віктора Януковича та Василя Горбаля.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування