Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишня партія Кінаха і партія Балоги зіллються в ПППЄЦ?

Середа, 4 червня 2008, 10:13

Партія промисловців і підприємців планує увійти до складу партії "Єдиний центр".

Про це заявив голова харківської обласної організації ПППУ Віктор Лещенко, повідомляє Комерсант-Україна.

За словами Лещенка, це питання розглядається на обласній і районній партійній конференціях і буде закріплено на з'їзді ПППУ 8 червня.

Він зазначив, що партія "Єдиний центр" близька до ПППУ за ідеологією.

"Ми пропонуємо створити політичну силу з єдиною позицією, яка б об'єднала лівий і правий берег України", – підкреслив Лещенко.

Як повідомив голова Херсонської обласної держадміністрації, член президії ЄЦ Борис Сіленков, 4 червня в нього відбудеться зустріч з керівником херсонської обласної організації ПППУ.

"Ми будемо обговорювати питання стовідсоткового переходу політичної сили, яку він представляє, до нового політичного проекту", - сказав Сіленков.

Схема можливого об'єднання партій поки не зрозуміла. Голова запорізької територіальної партійної організації ПППУ Борис Ванат заявив, що обидві партії "претендують на рівний ступінь впливу".

"Переговори ведуться. Але говорити про результати ще рано. Усе повинно вирішитися на наступному тижні", – додав Ванат.

Водночас керівники центрального апарату ПППУ відмовляються офіційно підтверджувати інформацію про злиття з ЄЦ.

За словами лідера партії Людмили Денисюк, ПППУ веде розмову "про спільну діяльність" із усіма політичними силами, що бажають працювати "на демократичних принципах". "Єдиний центр" – один з варіантів", – додала вона.

Як стверджує депутат від Партії регіонів, екс-голова ПППУ Анатолій Кінах, який призупинив своє членство в ПППУ влітку 2007 року, ще одним кандидатом на співпрацю з ПППУ продовжує залишатися Партія регіонів.

За словами Кінаха, ПППУ в будь-якому випадку не піде на саморозпуск.

"Усі переговори про співпрацю з наближеними за ідеологією політичними силами ПППУ веде на основі непорушності статусу юридичної особи", – заявив Кінах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування