Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка відкриють двері, поки він у Росії

П'ятниця, 6 червня 2008, 08:11

До Дня журналіста секретаріат президента України оголошує День відкритих дверей.

Про це повідомляє прес-служба президента Віктора Ющенка.

Як сказано в повідомленні, цього року представникам медіа пропонується "не лише огляд резиденцій президента України, а й можливість неформально поспілкуватися з главою секретаріату та його заступниками".

Також у рамках Дня відкритих дверей секретаріат та інші резиденції глави держави відвідають ветерани медіа-справи та студенти перших курсів Київського Інституту журналістики, які вибороли це право за результатами конкурсу.

У рамках Дня секретаріат пропонує таку програму екскурсій приміщеннями державних резиденцій глави держави: секретаріат президента – огляд фотовиставки "Президент і ЗМІ", зала Державних заходів, кабінет глави секретаріату президента та кабінети заступників глави, конференц-зала, телестудія; будинок Городецького; будівля по вул. Липська, 4, що відкривається для преси вперше; огляд реконструкції Маріїнського палацу.

Як відомо, сам Ющенко перебуває з дводенним робочим візитом в Росії, у рамках якого 6 червня візьме участь у Міжнародному економічному форумі в Санкт-Петербурзі, на якому будуть присутні лідери близько десяти країн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: