Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони хочуть, щоб Яценюк публічно "стратив" коаліцію

Понеділок, 9 червня 2008, 14:12

Член фракції Партії регіонів Сергій Льовочкін заявляє про те, що голова Верховної Ради Арсеній Яценюк зобов'язаний оголосити про розпад коаліції на наступному засіданні парламенту.

"У відповідності до Конституції голова Верховної Ради зобов'язаний офіційно оголосити про розпад коаліції на наступному пленарному засіданні парламенту", - цитує слова депутата прес-служба Партії регіонів.

"Адже Арсеній Петрович – економіст і юрист – він добре знає, чим 225 відрізняється від 226. І ми будемо наполягати, щоб спікер дотримався закону", - додав Льовочкін.

За його словами, "Партія регіонів наголошує на тому, що вся відповідальність за розпад коаліції, як і за те, що вона була безвідповідально сформована, була з самого початку безперспективною і неспроможною керувати країною, лежить на її лідерах".

"Вони повинні відповідати перед народом за наслідки такого рішення – за втрачений час, за непоправну шкоду, нанесену економіці України і рівню життя громадян, за обман людей і пустопорожні обіцянки", - переконані в Партії регіонів.

Також у партії вважають, що лідери коаліції мають відповідати "за надмірну інфляцію і ріст цін, за політику авантюр, яка додала всім багато проблем як всередині країни, так і у відносинах з нашими сусідами - за все це треба відповідати перед народом".

Партія регіонів "завжди стояла на тому, що без об'єднання суспільства, без згуртування всіх здорових сил в парламенті не вдасться ефективно керувати державою - час і події підтвердили це".

"Тепер буде або – або: або за тридцять днів буде сформована в парламенті нова коаліція, або - нові вибори", - заявляють у партії.

"Ми не причетні до розвалу коаліції. Але ми готові з честю пройти обидва шляхи – як процес формування нової парламентської більшості, так і нові вибори", - додають у Партії регіонів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування