Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Відомий російський журналіст працюватиме в Україні

Понеділок, 9 червня 2008, 14:43

Відомий російський журналіст Євген Кисельов починає працювати в Україні як головний редактор – консультант телеканалу TVI.

Про це повідомив "Телекритиці" генеральний директор TVI Микола Княжицький.

"В обов’язки пана Кисельова передовсім входитиме налагодження випуску професійних новин та авторських інформаційних програм", - уточнив він коло обов’язків нового головного редактора.

На запитання, хто буде авторами згаданих інформаційних програм, Княжицький зі 100%-ою впевненістю назвав лише одне ім’я – українського журналіста, свого колегу по "Газеті 24" Віталія Портникова, який уже зараз має на TVI авторську щотижневу програму.

З рештою, за словами гендиректора каналу, ведуться переговори.

Щодо того, чи планує Кисельов і сам вести авторську програму на українському каналі, Княжицький сказав лише, що це "не виключається, але поки в планах цього немає".

8 червня Кисельов прибув до Києва, на понеділок було заплановано зустрічі топ-менеджменту телеканалу TVI з акціонерами.

Як відомо, Євген Кисельов працював на радянському, а згодом російському телебаченні понад 20 років. З 1991 року був одним із творців телепрограми "Вести". З 1992 року – автор і ведучий однієї з найпопулярніших на пострадянському телебаченні програм – "Итоги" на центральному російському телеканалі "Останкино".

З 1993 року ця програма виходила на каналі НТВ, директором (а згодом головою ради директорів, віце-президентом) якого Кисельов став того ж року, а після його звільнення з НТВ 2001 року – на ТВ-6. Кисельов обійняв посаду гендиректора ТВ-6 у квітні 2001-го, а в січні 2002-го канал було закрито рішенням суду.

У 2002-2003 роках Кисельов був головним редактором каналу ТВС, закритого у червні 2003-го. З 2003 до 2005 року працював головним редактором газети "Московские новости". У 2005-2006 року – ведучий авторської програми "Разбор полётов" на радіо "Эхо Москвы".

З грудня 2006 року він – ведучий програми "Власть с Евгением Киселёвым" на радіо "Эхо Москвы", а також на телеканалі RTVI, інвестором якого є опальний російський бізнесмен Володимир Гусинський, який разом зі своїм компаньйоном Костянтином Кагаловським є інвестором і TVI, зазначає "Телекритика".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування