Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЖВАНІЯ ПРОГРАВ СПРАВУ ПРО ГРОМАДЯНСТВО

Середа, 2 липня 2008, 11:47

Апеляційний суд Києва скасував рішення Радянського районного суду Києва від 1999 року, на підставі якого Давид Жванія отримав українське громадянство, і передав справу до Святошинського районного суду Києва на новий розгляд.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Народної Самооборони".

При цьому, за інформацією прес-служби, Апеляційний суд Києва постановив частково задовольнити апеляційну скаргу заступника генпрокурора у справі про громадянство Жванії.

За словами депутата від НУ-НС Геннадія Москаля, який представляє інтереси Жванії в суді, справу про громадянство Жванії у середу буде направлено до Верховного суду України.

Москаль вважає рішення Апеляційного суду Києва заполітизованим.

"Судді фізично не можуть за чотири з половиною хвилини перебування у дорадчій кімнаті винести рішення з таким обсягом документів та взятих до уваги клопотань", – зазначив він.

Як відомо, у травні генпрокурор Олександр Медведько звернувся до суду із проханням скасувати рішення, на підставі якого Жванія отримав громадянство України.

Сам Жванія назвав такі дії ГПУ замовденням глави секретаріату президента Віктора Балоги.

22 травня 2008 року Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо незаконного отримання Жванією паспорта громадянина України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування