Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія вирішив, що Кириленко "не на тому боці спав", а Луценко відкрив "таємницю"

П'ятниця, 4 липня 2008, 12:16

На розширеному засіданні ради коаліції за участю прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і членів уряду в четвер були визначені законопроекти, які коаліція планує ухвалити до початку парламентських канікул.

У порядок денний останнього сесійного тижня депутати збираються внести і проект закону про зміни в держбюджет, але поки цього документа у Верховній Раді немає, а члени Кабміну не можуть сказати про нього нічого конкретного, пише "Комерсант-Україна".

Газета зазначає, що залу, де проходило засідання ради коаліції, відвідав у четвер і депутат фракції "НУ-НС" Давид Жванія.

Утім, самому засіданню він віддав перевагу неформальному спілкуванню з заступником голови фракції БЮТ Андрієм Кожем’якіним і міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Переговоривши з ними кілька хвилин, Жванія вийшов із зали у супроводі голови МВС.

Утім, говорити про кримінальні справи, розслідувані Генпрокуратурою за фактом підробки документів, які мають відношення до процедури отримання ним українського громадянства, він відмовився.

А на прохання прокоментувати звернення лідера фракції "НУ-НС" В'ячеслава Кириленка до уряду з проханням відкликати кандидатуру Жваніїї на посаду голови Антимонопольного комітету, Жванія обурено відповів:

"Та воно взагалі ні з ким не узгоджувалося – це називається "сон Кириленка". Він просто не на тому боці спав, а потім у голову йому прийшла мисля, так сказати, опісля. Самому б йому це в голову не прийшло, а з ким він переспав, ми не знаємо".

Тут у розмову втрутився Луценко.

"До речі, можу відкрити вам державну таємницю: на фракції "НУ-НС" за весь час її існування взагалі жодного разу ні за що не голосували", - сказав міністр, уводячи Жванію в коридори парламенту.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування