Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Незабаром розборки Суркіса і Червоненка дійдуть до суду

П'ятниця, 4 липня 2008, 17:50

Глава національного агентства з питань підготовки і проведення в Україні Євро-2012 Євген Червоненко вимагає від президента Федерації футболу України Григорія Суркіса спростування обвинувачень на свою адресу.

Справа в тім, що Суркіс зробив заяву для ЗМІ, у якій обвинуватив Червоненка в захисті тайванської компанії "Archasia", що виграла конкурс на проект реконструкції НСК "Олімпійський", "...у рамках своїх персональних інтересів", повідомляє Ліга.

"При цьому Суркіс сказав , що "агентство, звертаючись до Платіні, пише, що єдиним проектом, що знаходиться в його компетенції, є стадіон "Олімпійський"...", - повідомляє прес-служба нацагентства.

"У листі Платіні агентство пише навпаки, а саме: "НСК "Олімпійський" знаходиться в компетенції Мінсім'ї", - відзначили в прес-службі.

"Вважаємо за необхідне заявити, що вищенаведена інформація пана Суркіса не відповідає дійсності і ганьбить ім'я глави нацагентства і вводить в оману громадян України", - йдеться в повідомленні.

Тому глава нацагентства вимагає від Суркіса привселюдно спростувати свої слова.

"В іншому випадку Червоненко залишає за собою право звернутися в суд", - підкреслили в нацагентстві з підготовки Євро-2012.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування