Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко думає, що зустріч із Ющенком вже нічого в бюджеті не змінить?

Понеділок, 7 липня 2008, 08:45

Президент Віктор Ющенко о 9.00 у понеділок, 7 липня, проведе у секретаріаті президента нараду з питань макроекономічної стабільності.

У нараді візьмуть участь прем'єр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, голова Національного банку Володимир Стельмах, міністр економіки Богдан Данилишин та міністр фінансів Віктор Пинзеник, повідомляє прес-служба президента.

У цей же день о 14.00 в Палаці мистецтв "Український дім" відбудеться презентація проекту закону "Про внесення змін до закону "Про Державний бюджет України на 2008 рік" та деяких інших законодавчих актів".

Як повідомляє прес-служба уряду, "в презентації візьмуть участь прем’єр-міністр України та члени уряду".

Як відомо, у середу, 2 липня, Ющенко проводив нараду, присвячену питанням макроекономічної стабільності.

У суботу ж, 5 липня, Кабмін на додатковому засіданні остаточно затвердив проект змін до держбюджету України на поточний рік, хоча у секретаріаті президента вважають передчасним остаточне затвердження змін до держбюджету до наради в понеділок.

Зокрема, керівник головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента Роман Жуковський у суботу висловив сподівання, що зміни до держбюджету на 2008 рік будуть допрацьовані з урахуванням зауважень президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування