Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дальнобійники таки прорвалися до Черновецького

Вівторок, 8 липня 2008, 10:57

Близько 500 членів асоціації міжнародних перевізників пікетують Київміськдержадміністрацію з вимогою скасувати обмеження на в'їзд вантажних автомобілів до Києва.

Пікетувальники розташувалися на тротуарі біля входу до міськадміністрації, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

У руках у них прапори АсМап, прапори України, а також плакати з вимогами, серед яких такі – "Україна транзитна держава, а не князівство Черновецького", "Досить експериментів над українськими перевізниками", "Вимагаємо знизити ціни на паливо".

За словами секретаря ради АсМап, голови страйкового комітету Сергія Чалого на сімох в'їздах до Києва розташувалися близько 2000 вантажівок, при цьому Чалий підкреслив, що АсМап поки не збирається перекривати в'їзди до Києва, а розраховує просто звернути увагу на проблеми перевізників.

Секретар ради АсМап додав, що Кабмін на засіданні в середу має намір розглянути проблеми автоперевізників, у тому числі і низку законопроектів, які повинні зняти актуальні для перевізників проблеми.

Чалий також має намір провести у вівторок діалог із представниками Київської міськадміністрації.

Раніше Окружний Адміністративний Суд Києва заборонив Асоціації міжнародних автоперевізників проведення акцій протесту в центрі Києва за позовом Київської міськдержадміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування