Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄЦ вирішить, чи знімати Тимошенко, за 40 секунд

Середа, 9 липня 2008, 21:35

Голова "Єдиного центру" Ігор Кріль заявляє, що рішення щодо висловлення недовіри уряду, у разі, якщо воно буде винесено на голосування у парламенті, група ЄЦ прийматиме безпосередньо перед голосуванням.

Так в інтерв’ю 5 каналу Кріль прокоментував інформацію про те, що ЄЦ може проголосувати за резолюцію недовіри уряду.

"Якщо буде внесено це питання, у чому я дуже сумніваюся, збереться група і буде приймати рішення. Звичайно, ми будемо разом з фракцією (НУ-НС) приймати це рішення. Але ми завжди мали свою позицію і з різних питань ми її відверто і відкрито заявляли", - сказав він.

"Рішення буде прийматися нашою групою перед голосуванням. Особисто я спілкувався з одним з колег з "Нашої України", він мене запитував: "Як ви будете голосувати у разі такого розгляду питання". Я сказав, що голосувати чи не голосувати за прем’єра Тимошенко в грудні я приймав рішення за 40 секунд", - додав Кріль.

"Я думаю, таким чином ми і будемо приймати рішення", - припустив він.

При цьому Кріль додав, що інформація щодо можливого розкладу голосування у пресі з’являється "лише для того, щоб політика була цікавішою".

Відповідаючи на питання, чи буде обрано главу секретаріату президента Віктора Балогу, який нещодавно вступив до ЄЦ, головою партії, Кріль відповів:

"Рішення буде прийнято на з’їзді (у суботу). Розглядаються різні кандидатури. Особисто я вважаю, що партію має очолити Віктор Балога. Як відбудеться насправді, сказати важко".

Коментуючи заяву лідера НДП Людмили Сурпун про припинення процесу злиття з ЄЦ, Кріль сказав:

"Це була пропозиція НДП працювати разом. Ми одразу сказали, що це їхнє питання, їм вирішувати на своїх з’їздах – об’єднуватися з нами, чи ні. Рішення з’їзду є про те, що вони ініціюють процес злиття двох партій".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування