Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попросили не воювати з дітьми

Вівторок, 5 серпня 2008, 13:11

Аграрії закликають уряд створити ефективну державну систему закупівель зерна, а не боротися з комерційними зернотрейдерами.

Таку думку висловив заступник голови Херсонської облдержадміністрації Анатолій Осінній на розширеній нараді в уряді з питань розвитку агропромислового комплексу країни у вівторок, повідомляє УНІАН.

"Ми говоримо трейдери – це система, проти якої не треба воювати. Потрібно створювати ефективну державну систему", - сказав Осінній.

При цьому заступник голови Херсонською ОДА запропонував уряду встановити максимальну закупівельну ціну на зерно і переглянути систему дотування сільгосппідприємств.

"Потрібно дотувати готову сільськогосподарську продукцію, а не кожен гектар посівної площі", - вважає він.

У свою чергу, президент Української зернової асоціації Володимир Клименко підкреслив, що в зернотрейдерських компаніях працює "цвіт зовнішньої торгівлі України, а не люди, які займаються обманом".

"У наших трейдерських компаніях, про які ми іноді говоримо, що це незрозуміло, що за люди, працює молодь, до речі, багато синів і дочок тих, хто сидить в цьому залі, що мають прекрасну освіту", - сказав Клименко.

У цей момент прем`єр-міністр Юлія Тимошенко перервала його виступ запитанням: "Мої діти теж там працюють?".

У відповідь на запитання Тимошенко президент Української зернової асоціації сказав: "Ні-ні-ні. Я маю на увазі, що це молоді люди, які КІМВ закінчили, університети – Дніпропетровський і Донецький. Це грамотні молоді хлоп`ята".

У свою чергу, Тимошенко назвала це питання дуже важливим. "В зв`язку з цим існує багато різних провокацій. Я думаю, і діти присутніх тут не завжди...", - сказала вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: