Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк готовий рубати гордіїв вузол, бо депутатам приспічило

Вівторок, 2 вересня 2008, 11:23

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк поставить питання про своїх заступників на голосування після ухвалення заяви по Грузії.

Про це він заявив після реплік депутатів про недотримання порядку денного.

На ці зауваження спікер нагадав, що депутати узгодили порядок з наступних пунктів: відкриття засідання, ушанування пам'яті Сироти, виступ голови парламенту, виступи депутатів, постанови по Грузії, всі постанови по шахтарській праці, закон про держбюджет, якщо буде згода комітету та вибори заступника.

"Нема проблем, щоб вибрати заступника уже, бо ми чудово розуміємо, що вибори заступника не для організації роботи Ради. Це питання давно треба вирішувати. Гордіїв політичний вузол через вибори заступника, я би навіть першим ставив", - заявив він.

"Будете наполягати, ми всьо повключаємо", - пояснив спікер депутатам.

"Після грузинського питання, оголошуємо обрання заступників. А після того як оберете заступників, буде набагато простішим формат переговорів", - заявив голова.

Поки Яценюк пояснював депутатам порядок денний, за його спиною стояв Андрій Клюєв і намагався щось довести голові Верховної Ради.

Натомість регіонал Олександр Єфремов запевнив, що в питанні заступників немає підступу щодо голови.

"Просто фракції дозріли до того, щоб вирішити це питання без шуму і політичних інсинуацій. Давайте це зробимо", - заявив Єфремов.

На це Яценюк відповів, що Рада розгляне питання заступників, проекти про шахтарську працю, проект 1033, бюджетні проекти та про слідчі комісії.

"Розумію, що воно приспічило, значить будемо включати", - заявив Яценюк.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування