Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ прийме з ПР ще сотню законопроектів?

Понеділок, 8 вересня 2008, 14:35

БЮТ координує з Партією регіонів ухвалення важливих законів.

Так відповіла Юлія Тимошенко на запитання про можливу коаліцію ПР і БЮТ на прес-конференції у понеділок.

"Із Партією регіонів у нас є координація щодо голосування в парламенті по тих законах, які потрібні країні, які вони не могли зреалізувати останні півтора роки. Є такі проекти у уряду. І ми намагаємось знайти порозуміння і на базі балансу й прийняття законів, які конче потрібні Україні ми ведемо діалог і ми координуємо нашу діяльність", - заявила Тимошенко.

За її словами, внаслідок цієї координації прийняті ті закони, які 17 років не приймалися. "Це стосується всього: уведення єдиної тарифної сітки для бюджетників, престижність шахтарської праці, всі закони, які потрібні в аграрному секторі. Сьогодні зрушилась з точки замерзання законодавча робота", - зазначила вона.

"І я вважаю, що наступний сесійний тиждень принесе нам можливість прийняти ще сотні законопроектів, які були заморожені. В тому числі це стосується і місцевого самоврядування, і Євро-2012", - додала Тимошенко.

"Я вважаю, що спільне голосування в парламенті є надзвичайно позитивна річ, і хотілось би, щоб 450 голосувало "за", коли закон потрібен країні, а не робили на цьому інтриги та обвинувачення в зраді або конституційному перевороті", - сказала прем’єр.

"Це смішно, а президент не може бути смішним. Президент може бути яким-завгодно, але не смішним", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування