Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція зірвалась через клоунів і обіцянки про виховання

Середа, 1 жовтня 2008, 12:37

Переговори між НУНС та БЮТ у вівторок ввечері були зірвані "через образливі висловлювання" бютівців на адресу лідера фракції НУНС В’ячеслава Кириленка.

Про це заявив в інтерв'ю журналістам в середу член НУНС Роман Зварич.

"Були дуже образливі, я б навіть сказав хамські висловлювання з боку одного з заступників керівника фракції БЮТ на адресу керівника нашої фракції, через це переговори були зірвані, і значна частина нашої фракції, яка представляє партію НСНУ, була вимушена вийти з переговорів", - розповів Зварич.

Він не уточнив, які саме це були висловлювання, однак за словами джерел "Української правди", вони полягали в тому, що заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем'якін "грізним, погрожуючим тоном обіцяв НУНС їх виховати".

Разом із тим Зварич підтвердив інформацію про судовий позов, складений окремими членами БЮТ щодо оскарження рішення НУНС про вихід з коаліції, сказавши при цьому, що точно не знає предмету позову.

"Разом з тим я вважаю, що це не має стати остаточною крапкою в переговорах. Нам треба повернутися в конструктивне русло, і я маю надію, що наші колишні партнери будуть утримуватися від будь-яких хамських висловлювань на адресу наших керівників", - сказав Зварич.

У свою чергу інший член НУНС Юрій Кармазін заявив, що вважає неввічливою поведінку Кириленка, який запізнився на зустріч на 40 хвилин, а коли зайшов, то не вибачився за запізнення.

"Я також вважаю хамським те, що коли говорить прем’єр, її постійно перебивають. А потім всі розпалилися і почали один одного ображати, говорити щось на кшталт: подивися на себе, ти ж клоун", - розповів Кармазін.

"Усі погарячкували, усім треба охолонути", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування