Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони поки не збираються посилено охороняти Раду

Понеділок, 6 жовтня 2008, 19:31

Верховна Рада працює в звичайному режимі й в особливих заходах для охорони будинку парламенту немає необхідності, вважає перший віце-спікер Олександр Лавринович (фракція Партії регіонів).

"Поки працюємо, як затверджено графік", - сказав він в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" у понеділок.

На питання, чи не вживають якісь заходи у зв'язку з можливим виданням указу президента про достроковий розпуск парламенту, Лавринович сказав: "Що в нас таке може бути причиною для того, щоб мінявся звичайний порядок речей?".

За словами першого віце-спікера, не потрібні якісь особливі заходи для охорони будинку Верховної Ради.

"Заходи безпеки від кого? Що, є підозри, що може потрапити в нього (будинок парламенту ) метеорит? Від чого захищатися?", - відзначив Лавринович.

Як повідомлялося, президент Віктор Ющенко заявив, що на вівторок, 7 жовтня, призначив політичні консультації, які, відповідно до Конституції, є обов'язковими перед розпуском парламенту.

"На 7 жовтня я призначив проведення консультацій - це той формальний момент, після якого де-юре в президента настає право на розпуск парламенту. До 7 жовтня я даю шанс тим, хто пішли на "романи на стороні", тим, хто нікуди не ходив, поспілкуватися як відповідальні політичні люди і запропонувати суспільству і державі вихід з цієї пастки", - сказав Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: