Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк готовий не спати вночі заради новин про коаліцію

Середа, 8 жовтня 2008, 12:46

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк чекатиме до 24 години інформації від депутатів щодо можливості створення коаліції.

Про це він заявив перед тим як закрити засідання Ради у середу.

Він повідомив, що завершилось засідання керівників фракцій, на якому "одностайно прийнято рішення щодо розгляду будь-якого пакету законодавства про фінансування і проведення виборів виключно після того, як буде оприлюднено рішення про припинення повноважень Верховної Ради".

"Це було прийняте рішення всіма керівниками фракцій", - наголосив Яценюк.

"Що стосується сьогоднішнього дня, після перемовин, які ми мали у президента України, він ще раз зазначив, що якщо коаліція буде сформована, то є вірогідність того, що парламент буде далі працювати", - повідомив Яценюк.

При цьому Яценюк висловив свою позицію, що "нема сумнівів, що ніяка коаліція не буде сформована".

"Якщо і могла б вестись мова про роботу парламенту, то це була б якась незрозуміла ситуативна робота. Але хотів би підкреслити - якщо в когось ще є якесь бажання сформувати чи мега-коаліцію (ліва і права частини), чи тільки міні-коаліцію (класична права частина), і під такою коаліцією буде 226 голосів, я негайно повідомлю президента про те, що є 226 підписів, і тому підстав для розпуску парламенту немає", - зазначив спікер.

"Я на роботі постійно. До 24 години. Якщо треба, можу і не спати. Якщо сформуєте коаліцію – дайте знати. Якщо не сформуєте – теж дайте знати", - додав він.

Свою заяву спікер робив у майже порожньому залі, тому спочатку він іронічно зауважив: "Добре, що хоч голова на роботу приходить". Після цього він закрив засідання Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування