Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наступного тижня Ющенко кличе Тимошенко і Яценюка "звірити годинники"

Четвер, 6 листопада 2008, 14:52

12 листопада президент Віктор Ющенко має намір провести нараду з питань мінімізації негативного впливу фінансової кризи на соціально-економічну ситуацію в країні.

Про це повідомила на брифінгу прес-секретар президента Ірина Ванникова.

На нараду будуть запрошені голова Верховної Ради, прем'єр-міністр та ключові урядовці, керівники парламентських фракцій, голови обласних держадміністрацій, лідери місцевого самоврядування, керівники промислових підприємств, науковці, експерти з фінансово-економічних питань.

"Завдання наради – скоординувати зусилля всіх інституцій, спроможних прискорити процес розв'язання кризи, узгодити державний курс, спрямований на подолання її наслідків, "звірити годинники" державного та громадянського секторів щодо національної економічної політики України", – наголосила Ванникова.

Вона підкреслила, що на сьогодні стратегічними пріоритетами для президента залишаються насамперед заходи щодо соціального захисту громадян (недопущення погіршення життєвих стандартів людей внаслідок впливу економічної кризи тощо), нейтралізація економічних ризиків у таких ключових галузях промисловості як металургійна, хімічна, машинобудівна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування