Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко підозрює, що з ним "зводять рахунки". А телефон Ющенка "мовчить"

Вівторок, 2 грудня 2008, 12:00

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що багато хто з депутатів за допомогою звернень до правоохоронних органів намагаються "звести політичні рахунки", у тому числі і із самим головою МВС.

"Багато хто займається зведенням політичних рахунків, у тому числі і зі мною, намагаючись вивудити якусь інформацію", - сказав він в інтерв'ю "Дело", опублікованому в середу.

"Усього за ці місяці я отримав 2186 звернень і запитів нардепів. Чемпіоном зі звернень став Юрій Кармазін", - зазначив Луценко.

Останні події

"Найчастіше запити депутатів мають, на мій погляд, бізнесове підґрунтя: така-то фірма не заплатила іншій гроші. Але міліція не повинна втягуватися в цивільно-правові відносини", - додав він.

"Інші нардепи допомагають людям – комусь громадянство потрібно зробити, хтось реагує на неправильні дії міліції. Ми вдячні за ці сигнали", - зазначив також голова МВС.

На запитання, чи звертається до нього президент, Луценко відповів: "Ні".

На аналогічне ж питання щодо прем'єр-міністра, він відповів: "Так, ми зідзвонюємося. На відміну від першого телефону, який мовчить, другий – працює".

На запитання журналіста про те, як він охарактеризував би взаємини між СБУ та МВС у світлі політичної ситуації, Луценко зазначив: "Нормальні, ділові".

"Не можна говорити про ці відомства загалом. І там, і там більшість – це дуже кваліфіковані принципові працівники. І там, і там є люди, які використовують службове становище, які співпрацюються із криміналітетом. Тому й відбувається щотижневе чищення лав", - сказав голова МВС.

"За цей рік у МВС у результаті роботи системи внутрішньої безпеки близько 450 співробітників звільнені, понад 3 тисяч притягнуті до дисциплінарної відповідальності, близько 500 притягнуті до кримінальної відповідальності", - повідомив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування