Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Група Луценка сватає Литвина у спікери

Вівторок, 2 грудня 2008, 14:57

Депутатська група "Народна самооборона" звертається до лідерів фракцій БЮТ, НУ-НС та Блоку Литвина з проханням розглянути можливість створення демократичної коаліції з висуненням Литвина на посаду спікера.

Про це йдеться в офіційному зверненні "Народної Самооборони" до В’ячеслава Кириленка, Івана Кириленка та Володимира Литвина, повідомляє прес-служба "НС".

"Просимо вас розглянути можливість створення демократичної парламентської більшості та підтримку кандидатури Володимира Литвина на посаду голови Верховної Ради", - сказано у ньому.

"Народна самооборона" вважає такий варіант "прийнятним для розв’язання парламентської кризи", а також обіцяє створити "всі умови для плідної роботи парламенту та уряду в період економічної кризи в державі".

Публічну відповідь на цю пропозицію депутати просять надати протягом найближчої доби.

При цьому "Народна самооборона" вкотре заявила, що "одноголосно у повному складі ухвалила рішення не підтримувати кандидатуру Івана Плюща на посаду голови Верховної Ради".

"Депутати від групи "НС" вважають, що кандидатура Плюща – це зговір Банкової та Партії регіонів. Іван Плющ – це людина, яка не підписала коаліційну угоду у грудні 2007 року. Це неприйнятна кандидатура, яка не є варіантом виходу із парламентської кризи", - йдеться у заяві.

Як відомо, раніше прем’єр Юлія Тимошенко закликала президента, НУ-НС і Блок Литвина створити демократичну коаліцію і висунути на посаду спікера Литвина.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування