Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали не домовилися з БЮТ про коаліцію

Неділя, 7 грудня 2008, 19:28

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що станом на неділю немає рішення про створення коаліції у Верховній Раді.

В інтерв’ю телеканалу "Інтер" він повідомив, що переговірні групи, створені Партією регіонів з усіма фракціями, працювали у п’ятницю і суботу.

"Поки що жодного рішення не приймалося, і сказати однозначно, що буде створена коаліція чи більшість в Верховній Раді, дуже важко", - зазначив Янукович.

Водночас, за його словами, "є надія, що вистачить сили подолати амбіції деяким політикам і політичним силам, які за ними стоять, і прийти до консолідованого рішення".

Янукович не зміг сказати, чи буде створена коаліція наступного тижня. "Ми до цього повинні прагнути, але це залежить не тільки від нас".

За словами політика, хоча є актив, який веде переговори щодо створення коаліції, "не можна нехтувати думкою депутатів". "Коли в понеділок депутати з'їдуться, зберуться, почнеться внутрішній процес, кожна фракція висловить точку зору, і у вівторок ми підемо в парламент налаштовані відповідним шляхом", - зазначив Янукович.

Водночас він переконаний, що наступного тижня в парламенті повинні зібратися представники всіх гілок влади, включаючи президента, а також керівник Нацбанку. "Ми повинні дати чітку оцінку того, що сталося в країні і чого очікувати найближчим часом", - вважає політик.

Він також висловив думку, що цілісну програму Верховної Ради повинна подати тільки та команда, яка бере на себе відповідальність її реалізувати. Під цю програму, за словами Януковича, треба створити урядову команду з найкращих фахівців, незалежно від їх партійної приналежності.

"Треба відкласти всі політичні розбіжності і об'єднатися навколо подолання економічної кризи", - наголосив політик.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування