Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко зібрав бомонд на футбольну нараду

Вівторок, 2 червня 2009, 15:25

Президент Віктор Ющенко проводить засідання Координаційної ради з питань підготовки та проведення ЄВРО-2012.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Ющенко переконаний, що період до грудня цього року стане випробуванням для кожного з міст, що претендує на право проведення матчів турніру.

Він закликав мерів міст і губернаторів областей активізувати діяльність з підготовки до Євро-2012.

На думку президента, нині є невідкладною необхідність зосередження уваги на реалізації першочергових заходів розвитку інфраструктури міст (стадіони, аеропорти, комунальні дороги тощо) та своєчасному фінансуванні зазначених об'єктів з державного бюджету.

Серйозне занепокоєння Ющенка викликає підготовка до Євро-2012 автомобільного сполучення та міського транспорту.

Особливу увагу президент звернув на заклади розміщення (УЄФА визначає проблему з їх підготовкою, як одну з основних).

Надзвичайно актуальним, на думку президента, є завершення коригування показників діючих програмно-планових документів, зокрема, Державної цільової програми з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу з урахуванням пропозицій приймаючих регіонів, та забезпеченні пріоритетного фінансування об'єктів, введення в експлуатацію яких заплановано на 2009 рік.

При цьому Ющенко оптимістично дивиться на перспективи реалізації проекту проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Він наголосив, що під час наступного засідання в УЄФА не повинно виникати жодних сумнівів у спроможності усіх 4 міст України забезпечити проведення матчів турніру та фінального матчу ЄВРО-2012.

Ющенко також наголосив, що тримає під контролем підготовку України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

У нараді беруть участь прем'єр, заступник голови Координаційної ради Юлія Тимошенко, глава секретаріату президента Віра Ульянченко, заступник глави секретаріату президента Юрій Богуцький, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, Віце-прем'єр Іван Васюник, в.о.голови Київської ОДА Віктор Вакараш, міністр транспорту та зв'язку Йосип Вінський, міністр культури і туризму Василь Вовкун, його перший заступник Владислав Корнієнко, міністр оборони Юрій Єхануров.

Крім того, на нараді присутні участь у нараді члена Координаційної ради Віталія Кличка, міністра охорони здоров'я Василя Князевича, голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка, міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка, президента Федерації футболу України Григорія Суркіса, голови Харківської ОДА Арсена Авакова, голови Львівської ОДА Миколи Кмітя, в.о. міністра закордонних справ Володимира Хандогія, першого заступника голови КМДА Євгена Червоненка та інших.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування