Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко виділила грошей на імідж і на внески

Середа, 3 червня 2009, 17:04

Уряд України на засіданні в середу затвердив державну цільову програму формування позитивного міжнародного іміджу країни на період до 2011 року.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ Юрій Костенко в інтерв'ю журналістам у середу після завершення засідання Кабінету міністрів.

"Програма затверджена, але якщо будуть гроші, то вона буде, звичайно ж, реалізовуватися. Зокрема, ми плануємо, що на три роки буде виділено 230 млн. грн. поетапно на 2009, 2010, 2011 роки", - сказав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, Костенко підкреслив, що фінансування даної програми передбачає введення окремого рядка в державний бюджет на кожний окремий рік.

Тобто, за словами міністра, "у 2009 році розмов про це не було, але близько 70 млн. теоретично повинні розглядати тоді, коли буде формуватися бюджет на наступний рік".

Кабінет міністрів також ухвалив постанову, якою затвердив порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті на 2009 рік для сплати внесків Україною в бюджет ООН і інших міжнародних організацій.

"Це абсолютно звична практика, що для того, щоб виплачувати гроші, необхідно прийняти документ - постанову Кабміну. У бюджеті передбачено $10 млн. для сплати обов'язкових внесків, на добровільні внески, на реструктуровані внески", - сказав він.

Крім того, Костенко підкреслив, що сам порядок і процедуру використання коштів повинні визначити Міністерство фінансів, а також Державне казначейство.

"Зараз ми будемо розглядати порядок їхнього розгляду в залежності від того..., скільки Держказначейство і Мінфін нам видасть", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування