Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" обіцяють підпирати Тимошенко, де тільки можна

Понеділок, 8 червня 2009, 22:20

Партія регіонів буде підтримувати та допомагати чинному уряду і коаліції ще до президентських виборів.

Про це заявила депутат-регіонал Ганна Герман в ефірі 5 каналу.

"Ми будемо вести свою (передвиборчу президентську) кампанію доброзичливо. Більше того, ми будемо ще до президентських виборів всіляко допомагати цьому уряду, цій коаліції. Ми будемо всюди підпирати їх, де тільки можна, якщо ми будемо бачити, що те, що вони пропонуються справді потрібно Україні", - сказала вона.

"Ми не будемо вести агресивної кампанії і ми би порадили своїм колегам теж пам’ятати, що життя після президентських виборів продовжується", - зазначила депутат.

Коментуючи заяву прем’єр-міністра Юлії Тимошенко про те, що фракцією регіоналів у парламенті заблоковано прийняття антикризової програми, Герман заявила: "Ми готові. Ми дали свої пропозиції. Включайте ті пропозиції, виносьте на сесію, будемо обговорювати, будемо приймати".

Крім того, вона зазначила, що заява лідера Партії регіонів Віктора Януковича про те, що президента має обирати народ – "це колосальний крок до об'єднання".

"Якби він цього не зробив, його гарантована перемога у парламенті як президента, це була б піррова перемога, тому що президент без підтримки народу не може реалізувати реформи", - вважає депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування